Πολιτική απορρήτου

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Πολιτική Προστασίας των Δεδομένων καλύπτει και αφορά τις προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των προσωπικών σας στοιχείων από την εταιρεία ΠΟΤΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ με ΑΦΜ: 144265353 και διακριτικό τίτλο «Ryeteé». Κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και του διαδικτυακού τόπου ιδιοκτησίας της. Η RYETEÉ είναι δημιουργός και δικαιούχος των δικαιωμάτων και υπηρεσιών της ιστοσελίδας ryetee.com.

Το παρόν κείμενο έχει ως στόχο να ενημερωθεί συνοπτικά ο χρήστης-καταναλωτής για τις πληροφορίες που κατά την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα, συλλέγονται από εσάς και πως αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν, γνωστοποιηθούν, να ελέγχετε τη χρήση των πληροφοριών που σας αφορούν, την προστασία αυτών τον πληροφοριών, όπως και ενέργειες που μπορεί να κάνει ο χρήστης εφόσον δεν επιθυμεί τη συλλογή ή περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών του πληροφοριών.

H παρούσα Πολιτική Προστασίας των Δεδομένων αποτελεί μέρος των Όρων Χρήσης του ryetee.com. Η ryetee.com δύναται να προβαίνει οποτεδήποτε σε τροποποίηση των παρόντων όρων προστασίας προσωπικών δεδομένων, στο πλαίσιο της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας, κάθε δε τροποποίηση θα ισχύει από την εισαγωγή της στον παρόντα δικτυακό τόπο. Οποιαδήποτε τροποποίηση  τίθεται σε ισχύ αμέσως μόλις αναρτηθεί στην παρούσα Πολιτική Προστασίας. Στην περίπτωση που συνεχίζετε να χρησιμοποιείται το ryetee.com και τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος, θεωρείται ότι έχετε αποδεχτεί πλήρως τις τροποποιήσεις. Εφόσον δεν συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική προστασία του ιστοτόπου, θα πρέπει να σταματήσετε την χρήση της ιστοσελίδας όπως και του ηλεκτρονικού καταστήματος μας. Με τη βοήθεια υπερσυνδέσμων (links) εντός του ιστότοπου της RYETEÉπαρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε ιστοσελίδες τρίτων μερών. Οι υπερσύνδεσμοι χρησιμοποιούνται με σκοπό την διευκόλυνση των επισκεπτών κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους στο διαδίκτυο. Δεν αποτελεί ένδειξη αποδοχής – έγκρισης του περιεχομένου των ιστοσελίδων αυτών. Η RYETEÉ δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο και την πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων του ιστότοπου που παρατίθεται με υπερσύνδεσμο.

  1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

1.1 ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται στο πρόσωπο του κάθε χρήστη από τις οποίες δύναται να ταυτοποιηθεί ένας συγκεκριμένος χρήστης. Τέτοια στοιχεία αποτελούν για παράδειγμα το ονοματεπώνυμό, η διεύθυνση, η ημερομηνία γέννησης, το φύλο, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e mail) καθώς και δεδομένα χρήσης, όπως το όνομα του χρήστη, ο κωδικός πρόσβασης και η διεύθυνση IP. (Νόμος 2742/1997, Νόμος 3471/2006)

1.2 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Οι απαραίτητες πληροφορίες, για την ολοκλήρωση κάθε αγοράς προϊόντων από τη ryetee.com, που πρέπει να μας χορηγήσετε είναι το ονοματεπώνυμο σας, αριθμός τηλέφωνου, οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας, διεύθυνση χρέωσης και διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Εφόσον επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου χρειάζεται να μας παρέχετε επιπλέον το όνομα της εταιρείας, το Α.Φ.Μ. και διεύθυνση της έδρας της. Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, ζητάμε εθελοντικά την ημερομηνία γέννησης σας. Στην υπηρεσία Newsletter, η οποία έχει σκοπό την αποστολή ενημερωτικών δελτίων που αφορούν προϊόντα και υπηρεσίες της ryetee.com, προσφορές κ.α., ζητάμε να παρέχεται την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

1.3 ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές μεταξύ ryetee.com και του χρήστη, με σκοπό να την ολοκλήρωση της παραγγελίας, για την επικοινωνία μαζί σας, την ενημέρωση του καταναλωτή όσον αφορά τα στάδια διεκπεραίωσης της παραγγελίας στον χώρο που έχει επιλέξει. Επίσης ενδέχεται ορισμένα στοιχεία να χρησιμοποιηθούν για στατιστικούς λόγους ώστε να βελτιωθούν οι υπηρεσίες που παρέχουμε στους χρήστες του ιστοτόπου μας. Σε καμία περίπτωση οι πληροφορίες που παρέχουν οι χρήστες, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο.

Η RYETEÉ χειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα με βάση τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό, την ισχύουσα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και κάθε άλλη ισχύουσα νομοθεσία που αφορά την φύλαξη, την επεξεργασία, την πρόσβαση και την μεταφορά των προσωπικών δεδομένων.

Συλλέγουμε προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον εσείς μας τα χορηγήσετε. Δεν μοιραζόμαστε κανένα προσωπικό δεδομένο με τρίτα μέρη για δική τους εμπορική χρήση, εκτός αν έχουμε σχετική άδεια από εσάς ή είμαστε αναγκασμένοι από δικαστική απόφαση.

1.4 ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η μεταφορά των δεδομένων σας γίνεται με κρυπτογράφηση. Δεν αποθηκεύουμε και δεν ελέγχουμε τα δεδομένα πιστωτικών καρτών.

  1. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΣΤΗ

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη θα παραμένει απόρρητη και θα διεξάγεται αποκλειστικά και μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό της RYETEÉ για την διασφάλιση του απόρρητο. Ο χρήστης της ιστοσελίδας μας ή/και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, έχει το δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων. Κάθε εγγεγραμμένος χρήστης/πελάτης, έχει το δικαίωμα να ασκήσει οποιαδήποτε στιγμή τα δικαιώματά του, όπως αυτά προβλέπονται στο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 679/2016 Ε.Ε.

  1. Το δικαίωμα στην ενημέρωση και την πρόσβαση στα δεδομένα που επεξεργάζεται η RYETEÉ
  1. To δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων του
  1. Το δικαίωμα λήθης (διόρθωση – διαγραφής μέρους ή του συνόλου)
  1. Το δικαίωμα αντίταξης
  1. Το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων του.

Τα παραπάνω δικαιώματα του το μέλος μπορεί να τα ασκήσει:

  • Μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στη ryetee.com
  • Υποβάλλοντας σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ryetee.com
  • Μέσω της φόρμας επικοινωνίας
  • Επικοινωνία με τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Δεδομένων (Ποτούλη Γεωργία, Λάρισα, Οδός: Κολοκοτρώνη 72, Τηλέφωνο: 6940663967)

Σε περίπτωση άσκησης ενός από τα παραπάνω δικαιώματα του ένας εγγεγραμμένος χρήστης, η RYETEÉ θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος το συντομότερο δυνατό.

  1. ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα δεδομένα του επισκέπτη – χρήστη θα διατηρούνται και θα επεξεργάζονται από τη RYETEÉ μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Τα προσωπικά δεδομένα ενός εγγεγραμμένου χρήστη θα διατηρούνται και θα επεξεργάζονται έως ότου ζητήσει ο ίδιος την διαγραφή του λογαριασμού του ή έως ότου δηλώσει ο ίδιος την άρση της συγκατάθεσής του για τους σκοπούς παροχής των υπηρεσιών της RYETEÉ. Παρ’ όλα αυτά, κάποια προσωπικά δεδομένα που αφορούν τις συναλλαγές του χρήστη που έχουν γίνει με τη RYETEÉ καθώς και την ενημέρωση, συγκατάθεση και άρση της συγκατάθεσης του μέλους για την επεξεργασία  των δεδομένων του θα παραμένουν ως πληροφορίες για τον εγγεγραμμένο χρήστη ώστε να διασφαλιστεί η απόδειξη της νομιμότητας της επεξεργασίας των δεδομένων του από τη RYETEÉ και την διασφάλιση των έννομων αξιώσεων των μερών. Μόλις παρέλθει ο χρόνος παραγραφής για κάθε αξίωση θα προχωρήσουμε στην διαγραφή των προσωπικών δεδομένων.

  1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

H παρούσα Πολιτική αποτελεί μέρος των Όρων Χρήσης και αποτελεί μέρος της μεταξύ μας σύμβασης για την παροχή των Υπηρεσιών μας. Ο παρών διαδικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies. Τα cookies είναι αρχεία δεδομένων τα οποία μεταφέρονται από έναν διακομιστή web στον υπολογιστή του προσώπου που επισκέπτεται την Τοποθεσία, με σκοπό την τήρηση στατιστικών στοιχείων. Αποτελούν ένα βιομηχανικό πρότυπο, χρησιμοποιούνται από τις περισσότερες τοποθεσίες του διαδικτύου και διευκολύνουν την επαναλαμβανόμενη πρόσβαση των χρηστών σε μια συγκεκριμένη ηλεκτρονική τοποθεσία και τη χρήση της. Τα cookies δεν είναι επιβλαβή για το σύστημα του υπολογιστή σας ή για τα αρχεία σας και μόνο η τοποθεσία web από την οποία μεταφέρθηκε ένα συγκεκριμένο cookie στον υπολογιστή σας έχει τη δυνατότητα ανάγνωσης, τροποποίησης ή διαγραφής του. Αναλόγως των επιλογών που σας δίνει το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να επιτρέπετε την εγκατάσταση Cookies, να απενεργοποιείτε/διαγράφετε τα ήδη υπάρχοντα ή να ειδοποιείστε κάθε φορά που λαμβάνετε cookies. Οδηγίες για τη διαχείριση και διαγραφή των Cookies βρίσκονται συνήθως εντός του μενού “Help”, “Tools” ή “Edit” του προγράμματος περιήγησης. Επίσης, μπορείτε να βρείτε πιο λεπτομερή καθοδήγηση στο www.youronlinechoices.com/gr όπου επεξηγείται αναλυτικά ο τρόπος ελέγχου και διαγραφής των αρχείων cookies στα περισσότερα προγράμματα περιήγησης. Πρέπει, να σημειωθεί ότι η απόρριψη των cookies ενδέχεται να έχει ως συνέπεια να γίνει πιο δύσκολη ή αδύνατη η χρήση ορισμένων τμημάτων της τοποθεσίας.

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες συσκευές για να διευκολύνουμε την περιήγησή σας στην Πλατφόρμα, για να κατανοήσουμε πώς αλληλεπιδράτε μαζί μας και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να μπορούμε να σας δείξουμε διαφημίσεις με βάση τις συνήθειες περιήγησής σας. Παρακαλούμε να διαβάσετε την Πολιτική Cookies για να κατανοήσετε λεπτομερέστερα τα cookies και παρόμοιες συσκευές που χρησιμοποιούμε, το σκοπό τους και άλλες πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.

Δεν αποθηκεύουμε στα cookies που χρησιμοποιούμε ευαίσθητες πληροφορίες, προσωπικής αναγνώρισης όπως είναι η διεύθυνσή σας, ο κωδικός πρόσβασής σας, τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, κ.λπ.

Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies της ryetee.com χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς, με εξαίρεση αυτών που παρακάτω θα προσδιοριστούν ως “cookie τρίτων”, τα οποία χρησιμοποιούν και διαχειρίζονται εξωτερικές εταιρείες για να μας παρέχουν υπηρεσίες που ζητούμε για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες και την εμπειρία του χρήστη κατά την περιήγησή του στον ιστότοπό μας. Οι κυριότερες υπηρεσίες για όσους χρησιμοποιούν αυτά τα “cookies τρίτων” είναι η λήψη στατιστικών πρόσβασης και η εγγύηση των πραγματοποιημένων συναλλαγών πληρωμής.

  1. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Οι όροι και οι προϋποθέσεις της ryetee.com και η χρήση της Ιστοσελίδας καθορίζονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για κάθε διαφορά που ενδέχεται να προκύψει από την χρήση της ιστοσελίδας, αρμόδια ορίζονται τα καθ’ ύλη αρμόδια δικαστήρια της Λάρισας.

  1. ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ

Με τη διενέργεια οποιασδήποτε συναλλαγής σας και χρήση οποιασδήποτε Υπηρεσίας μας σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της ryetee.com συναινείτε με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

elEL